Organik Kenevir ve Eski Buğday Makarna
KETEN TOHUMU VE ESKİ BUĞDAY MAKARNALARI
- El Yapımı ve Yerel Üretim
- Hızlı Pişirme: 3/4 dk
- Organik ve biodinamik tarımdan elde edilen buğday
- Lif açısından zengin ve protein kaynağı
- Vegan, yumurtasız ve laktozsuz
- %100 geri dönüştürülebilir ambalaj
Klasik makarnalara alternatif olarak, aileniz için uygun olan, benzersiz tat ve dokuya sahip keten tohumlu makarnalarımızı tercih edin. Besleyici, organik ve el yapımı!
Gemilli şeklindeki makarnalarımıza bayılacaksınız! Ve yumuşak çıtırlık için al dente pişirme seçeneğini tercih edin.
Kullanım önerileri: Su kaynatın, besin kalitesini koruyarak hızlı pişirme 3/4 dakika, soğuk veya sıcak servis edin.
Saklama: Kapalı bir kapta, kuru ve ışıkta koruyarak saklayın.
İçindekiler: eski buğday unu, keten tohumu unu, su
Miktar 250g'dan 2,5kg'a kadar
Paketleme 10'lu
Enerji: 315 kcal
Yağlar: 4,9 g
Doymuş yağ asitleri: 0,8 g
Tekli doymamış yağ asitleri: 0,9 g
Çoklu doymamış yağ asitleri: 3,2 g
Karbonhidratlar: 47 g
Şekerler: 2 g
Lif: 11 g
Protein: 15 g
Tuz: 0,01 g