buğday ile buğday için ürünler (864)

Bahar Buğdayı No. 3 - Özel ambalajda tahıllar

Bahar Buğdayı No. 3 - Özel ambalajda tahıllar

Bulguru su ile 1:3 oranında dökün (1 birim bulgur için 3 birim su). Kaynadıktan sonra kapalı bir kapta 15-20 dakika pişirin. Damak zevkinize göre tuz, şeker, tereyağı ve baharat ekleyin.
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W 270-290. Yumuşak buğday unu Tipi '0'. ROUTE 36, tekerlekli pizza ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm süreçler için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve Glutenin içeriğine sahip çeşitlerden dikkatlice seçilmiş tanelerden elde edilen Yumuşak buğday unu Tipi '0'. Usta bir öğütme, beslenme ve reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlamak için çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını da düzenleyebilir. Bu nedenle, Route 36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar ne büzülür ne de kırılır ve uzatılması kolaydır.
400g vakumlu ambalajda kurutulmuş sosis, biber veya acı biber ile

400g vakumlu ambalajda kurutulmuş sosis, biber veya acı biber ile

Biber veya acı biber ile vakumlu paketlenmiş 400g kurutulmuş sosis
Spaghetti alla Chitarra

Spaghetti alla Chitarra

"Spaghetti alla chitarra", ayrıca "maccheroni alla chitarra" olarak da bilinen, özel bir taze yumurta makarnası türüdür. Piyemonte'nin tagliolini'lerinin bir Abruzzo versiyonu olan bu makarna, farklı şekliyle dikkat çeker. Daha kalındır ve kare kesitlidir, bu da onu et, balık veya sebze soslarıyla eşleştirmek için mükemmel bir seçim haline getirir.
Doğal Buğday Nişastası

Doğal Buğday Nişastası

Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen temizlenmiş, modifiye edilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işleme tabi tutulur. Ürün, nötr bir koku ve tada sahip beyaz, ince bir toz şeklindedir.
Buğday Zinciri - Simetrik Tasarım 'Buğday Sapları'.

Buğday Zinciri - Simetrik Tasarım 'Buğday Sapları'.

Buğday zinciri, buğday sapına benzerliğinden dolayı adlandırılmıştır ve küçük sekizgen halkalar içerir. Bu karmaşık bir şekilde tasarlanmış bir takıdır.
Saman satışı büyükbaş hayvan yatakları için

Saman satışı büyükbaş hayvan yatakları için

Sığır ahırlarında yataklar için ideal saman. Anahtar kelimeler: yataklar için saman, ahır samanı, sığır yatakları, Navarra samanı, saman satışı, ekonomik saman, Burgos'ta saman, hayvancılık samanı, Vitoria samanı, doğal saman, Fransa samanı, saman temini, hayvanlar için saman, büyük balya saman, ahır samanı satışı.
Temizlik Sistemleri AIR RECYCLING TARAR - AIR RECYCLING TARAR

Temizlik Sistemleri AIR RECYCLING TARAR - AIR RECYCLING TARAR

Istenmeyen yabancı maddelerin hafif tanelerini ve kabuklarını tahıldan ayırma görevini hava akışı ile yerine getirir. Tahıl, titreşimli bir besleyici ile tabana yayılır ve hava kanalına doğru iletilir. Hava akışı, tahılın hareketinin tersine doğru yıkanarak, homojen bir dağılımla hava kanalına girer. Bu esnada, istenmeyen hafif taneler hava ile hareket ederek tahıldan ayrılır. Uygulama Alanları ◾ Gıda Endüstrisi ◾ Un Değirmenleri ◾ İrmik Değirmenleri ◾ Yem Değirmenleri ◾ Tahıl Temizleme Tesisleri ◾ Mısır İşleme Tesisleri ◾ Yağ Fabrikaları ◾ Kontrplak Fabrikaları ◾ Tahıl Depolama Siloları ◾ Mısır Değirmenleri ◾ Mısır, arpa, çavdar, yulaf vb. tahıl işleme tesisleri
Yulaf Unu

Yulaf Unu

Yulaf unu, hamur işleri pişirmek için oldukça uygundur. En popüler olanları yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Yulaf ununu eklediğinizde, yemekler daha zengin ve kırılgan hale gelir, bu nedenle buğday ununun mükemmel bir alternatifi olabilir. Yulaf, birçok vitamin (B ve E) ve mineral (fosfor, çinko, manganez) içerir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
spelt tahılı

spelt tahılı

Spelta, eski bir tahıl olup, güney Avrupa kökenli olmasına rağmen Avrupa'da yaygın olarak yetiştirilmiştir. 19. yüzyılda popülaritesi azalmış, ancak şimdi sağlıklı bir gıda olarak geri dönmektedir. Besin açısından zengin bu tam tahıl, protein bakımından zengindir ve cevizimsi bir lezzete sahiptir.
Tahıllar Buğday Mısır Yağ Tohumları Arpa Sorgum - Tahıllar ve Yağ Tohumları

Tahıllar Buğday Mısır Yağ Tohumları Arpa Sorgum - Tahıllar ve Yağ Tohumları

Biz, tahıllar ve yağlı tohumlar alanında önde gelen ticaret şirketlerinden biriyiz ve dünya genelinde tahıl üreticileri ile kullanıcılarını bir araya getiriyoruz. Tahılları ve yağlı tohumları temin etmek, depolamak, ticaretini yapmak, işlemek ve dağıtmak için entegre bir küresel bazda faaliyet gösteriyoruz; bu tahıllar arasında buğday, mısır, yağlı tohumlar, arpa ve sorgum ile birlikte bitkisel yağlar ve yemler bulunmaktadır. Tahıl temini, nakliyat ve işleme alanında geniş bir küresel varlığımız var; çiftçilere çeşitli hizmetler ve risk yönetimi çözümleri sunuyoruz ve kimlik korunmuş ve farklılaştırılmış ürünlerin işlenmesinde önemli bir uzmanlığa sahibiz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
Buğday unu

Buğday unu

Şirketimiz Techno Invest Group LLC, Ukrayna'dan tedarik etmeye hazır: 405, 550, 802 numaralı buğday unu en cazip fiyatlarla En iyi kalite, AB mevzuatına ve standartlarına uygun tüm sertifikalar
Buğday unu (ekmek) organik - Unlar ve Nişastalar

Buğday unu (ekmek) organik - Unlar ve Nişastalar

Enerji 1430 Kj, 337 Kcal Yağ doymuş 1 g, 0,1 g Karbonhidratlar şeker 70 g, 1 g Lif 2 g - Protein 11 g
SON OF BLE 3KG VMARKAL 02.38.62.20.97...

SON OF BLE 3KG VMARKAL 02.38.62.20.97...

Referans 0000000301008 Kepek, organik sert buğday tanelerinin dış kabuklarının tamamını ifade eder. Buğday kepeği, diğer hazırlıklara (kahvaltılık gevrekler, müsli, süt ürünleri, ekmek hazırlıkları...) ek olarak kullanılır. Ayrıca çorbalara da çok iyi bir şekilde entegre edilir. Kullanım önerileri Buğday kepeği, salatalarınıza, süt ürünlerinize veya kahvaltılık gevreklerinize serpmek için idealdir. Ayrıca, krep, hamur işleri veya ekmek hazırlıklarınıza da eklenebilir.
Buğday unu

Buğday unu

Buğday Unu - Buğday Unu Ağırlık (kg): 50 kg Nem (%): 14,5 İncelik (%): 99,96
Buğday Mısır Gevrekleri - Filizlenmiş Tahıllar, Buğday Mısır Gevrekleri Kepek ve Protein ile

Buğday Mısır Gevrekleri - Filizlenmiş Tahıllar, Buğday Mısır Gevrekleri Kepek ve Protein ile

Dr. Naturi Buğday-Mısır Gevrekleri, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürenler için mükemmel bir kahvaltıdır. Gevrekler, E, B vitaminleri açısından zengin olup, lif ve protein için mükemmel bir kaynaktır. Ağırlık: 350g Son kullanma tarihi: 12 ay Ambalaj: 12 adet / 4,2 KG / kutu
Organik Tam Buğday Kuskus 5 Kg

Organik Tam Buğday Kuskus 5 Kg

Tam buğday organik kuskus (veya Fransızca yazımıyla "couscous"), Kuzey Afrika'nın tipik bir gıda maddesidir ve İtalya'nın batı Sicilya ve güneybatı Sardinya bölgelerinde de bulunur. Adı, "çok küçük parçalara öğütülmüş (veya azaltılmış)" anlamına gelir; bu, su ile işlenmiş ve buharda pişirilmek üzere hazırlanan küçük irmik tanecikleri şeklinde sunulmasındandır. Yumuşak buğdaya (Triticum aestivum) göre, tanesi daha uzun, saydam ve adının da belirttiği gibi "sert" bir görünümdedir. Genellikle haşlanmış sebzeler ve/veya yahni etleri ile birlikte servis edilir. Harissa ile birlikte sunularak baharatlı hale getirilebilir (özellikle Tunus'ta kullanılır). İtalya'da ise kuskus, Sicilya'nın Trapani bölgesinde hazırlanır; özel bir sırma toprak tencerede buharda pişirilir, ancak baharatı, Magreb mutfağındakinden farklı olarak bir balık çorbası suyudur.
Organik Kenevir ve Eski Buğday Makarna

Organik Kenevir ve Eski Buğday Makarna

KETEN TOHUMU VE ESKİ BUĞDAY MAKARNALARI - El Yapımı ve Yerel Üretim - Hızlı Pişirme: 3/4 dk - Organik ve biodinamik tarımdan elde edilen buğday - Lif açısından zengin ve protein kaynağı - Vegan, yumurtasız ve laktozsuz - %100 geri dönüştürülebilir ambalaj Klasik makarnalara alternatif olarak, aileniz için uygun olan, benzersiz tat ve dokuya sahip keten tohumlu makarnalarımızı tercih edin. Besleyici, organik ve el yapımı! Gemilli şeklindeki makarnalarımıza bayılacaksınız! Ve yumuşak çıtırlık için al dente pişirme seçeneğini tercih edin. Kullanım önerileri: Su kaynatın, besin kalitesini koruyarak hızlı pişirme 3/4 dakika, soğuk veya sıcak servis edin. Saklama: Kapalı bir kapta, kuru ve ışıkta koruyarak saklayın. İçindekiler: eski buğday unu, keten tohumu unu, su Miktar 250g'dan 2,5kg'a kadar Paketleme 10'lu Enerji: 315 kcal Yağlar: 4,9 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Tekli doymamış yağ asitleri: 0,9 g Çoklu doymamış yağ asitleri: 3,2 g Karbonhidratlar: 47 g Şekerler: 2 g Lif: 11 g Protein: 15 g Tuz: 0,01 g
Buğday - Baklagiller

Buğday - Baklagiller

Evcil tahılların ilki olan bu bitki, Neolitik devrimin başlarında, yaklaşık 10.000 yıl önce yetiştirilmeye başlanmıştır. Buğday, gıda, sanayi ve yem bitkisi olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Buğday tanelerinden un, tahıl, alkol ve yağ üretilmektedir. Unu, ekmek yapımında, makarna ve şekerleme üretiminde kullanılmaktadır. Buğday irmiğinden elde edilen tahıllar arasında irmik, kuskus, bulgur ve freek bulunmaktadır. Buğday ayrıca çiftlik hayvanlarını beslemek için kullanılır ve bira, votka gibi bazı alkollü içeceklerin hazırlanmasında, ayrıca viski tariflerinde yer almaktadır.
Buğday Gluteni

Buğday Gluteni

Buğday glüteni Ambalaj: çanta, büyük çanta, dökme Köken: Avrupa
Buğday

Buğday

Fiyat, miktar, kalite ve mesafeye göre değişir.
Buğday

Buğday

%10,5 %11,5 %12,5 Protein
Vital Buğday Gluteni

Vital Buğday Gluteni

Vital Buğday Gluteni, Buğday Unu ve suyun tam karışımı sonucunda elde edilen protein kompleksidir. Vital Buğday Gluteni genellikle %78-82 protein değerine sahiptir. Eklenmiş olduğu ürünün hem besin değerini hem de fonksiyonel protein oranını artırır. • Marka: VIMAL • Ambalaj: 25 kg'lık Kraft torbalar • Menşei: Türkiye • MOQ (Minimum Sipariş Miktarı): Konteyner bazında • Depolama Koşulları: Raf ömrü 2 yıldır. Doğrudan güneş ışığı ve yağmurdan korunarak kuru ve serin bir yerde saklanmalıdır. • HS Kodu: 1109000000 • Sertifikalar: HALAL, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, GM Vimal, Türkiye'nin en büyük Vital Buğday Gluteni tedarikçilerinden biridir. İkili iş birliğini dört gözle bekliyoruz.... Özellikler Görünüm: Açık sarı Protein (kuru bazda, Nx6.25, %): ≥78 Nem (%): ≤8.0 Yağ (%): ≤1.0 Kül (kuru bazda, %): ≤1.0 Su Emme Oranı (%): ≥160 Parça Boyutu: (80 mesh, %) ≥95 Toplam plaka sayısı: ≤20000 cfu/g E.
Teff unu, açık tam buğday unu - Toplu veya sözleşmeli paketleme. Açık teff unu, aynı zamanda cüce darı olarak da bilinir.

Teff unu, açık tam buğday unu - Toplu veya sözleşmeli paketleme. Açık teff unu, aynı zamanda cüce darı olarak da bilinir.

Bu teff unu, cüce darı (Eragrostis tef) tam tahılından üretilmektedir ve kökeni Etiyopya'ya dayanmaktadır. Küçük tohumları Avrupa'da yetiştirilmektedir. Açık renkli teff unu, doğal olarak lif açısından zengindir. Sporcular da teffin olumlu özellikleri sayesinde onu keşfetmiştir. İyi pişirme özellikleri sayesinde, teff unu glüten içeren tahıl unu eklenmeden işlenebilir. En iyi pişirme sonuçları için teff ununa uygun tarifler kullanılmalıdır. Hafif tatlı notaya sahip fındıksı tadı, teff tam tahıl ununu çeşitli şekillerde kullanılabilir hale getirir. Böylece çıtır ekmekler, hafif kekler veya pankekler hazırlanabilir. Glutensiz pişirme için idealdir. Köken: İspanya Ambalaj: 20 kg torbalar
Premium Tencere - STANDART MISIR IZGARASI / SATIŞ - 14X150G

Premium Tencere - STANDART MISIR IZGARASI / SATIŞ - 14X150G

Premium Tencere - STANDART MISIR IZGARA / SATIŞ - 14X150G
Ürün Broşürü

Ürün Broşürü

Ürün Kataloğu
irmik

irmik

Doğru protein ve nem içeriği ile irmik tedarik ediyoruz
Spirulina Kabukları

Spirulina Kabukları

Buğday unu %97 Spirulina tozu %3 Pişirme süresi 4-6 dakika Alerjen: Gluten Makarna: 300g
Bulgur

Bulgur

BULGUR. Ukrayna menşeli. Ambalaj: 25 kg - 1000 kg